Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Aqva Pour Homme Marine Toniq от Bvlgari мъжки парфюм 100мл.

Aqva Pour Homme Marine Toniq е съвкупност от прохладни минерални води във всеки от своите кристални капчици и свежи цитрусови мотиви. Прохладният аромат подходящ за лятна почивка, започва с интензивни нотки на сочна круша и грейпфрут. Основата на парфюма съдържа смес от кристален лед и морски водорасли посейдон, които се наподобяват на база от леки дървесни нотки от сандалово дърво и бял кедър.
Създателят на това съживяващо бижу е Jacques Cavallier. Aqva Pour Homme Marine Toniq беше лансиран през 2011 година.

Aqva Pour Homme Marine Toniq
Защо да поръчам мъжки парфюми от този интернет-хипермаркет? Това ще е началният въпрос който ще възникне когато издирвам нещо конкретно. Ние ви предлагаме да гарантираме за това, че ще ви направим най-атрактивната оферта като предлагано качество. Ако това не стига ние предлагаме намалена цена за куриерската услуга, подаръци при поръчка на повече парфюми, разнообразие от парфюми и цени w parfiumbg. Ако се нуждаете от дар за специален роднина при това експресно, ние се ангажираме да погледнем вашият повод с приоритет. Възползвайте се от периодичните промоции които пускаме всеки месец и вземете своят качествен мъжки парфюм. Хайде към "Ръш стрийт" първото е от Бенет. Днес трябва да вечерям с Кристин. Ще ме разбере готина е. Ще й пратя съобщение. Здравейте отново! Тук сме с най-продавания автор - parfiumbg. Опитвам се да накарам жените да разберат че времената са се сменили а наръчникът ви не е. Получавам хиляди писма от различни жени които не могат да намерят мъж да задържат мъж или да получат желаното от мъжете си. Докато не разберете как мъжът обича как мъжът работи как мисли докато не проумеете привичките на мъжа никога няма да ни победите в играта на любовта. Ние определено искаме да победим в тази игра Стив. Имаме въпрос от публиката. Здравей Стив живея с приятеля си от години той казва че ме обича и че ми е напълно отдаден. Искам да знам защо не ми зададе въпроса? Не е задал въпроса на parfiumbg защото не си го изискала.

Сложи в кошницата:

135.00лв
 24.99лв
Спести 81%
Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 29 декември четвъртък, 2011.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...