Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Hugo Boss Orange Man мъжки аромат 100мл.

Boss Orange за мъже е мъжественият нов аромат от Boss който се появи в началото на 2011 година. Олицетворяващ свободолюбивият и неопитомен дух на младият мъж който същевременно с това е страстен и съблазнителен. Модният гигант избра актьора Орландо Блум за рекламната си кампанията, като външния му вид, стил, характер и студено отношение съвършенно олицетворява имиджа на парфюма Boss Orange.

Аромата започва с пикантни акорди на свежа ябълка, ванилия, топъл тамян и екзотичното африканско дърво Bubinga.

Трябва ли да поръчам парфюми за мъже от този онлайн-магазин. Такъв ще е началният ”question” който ще възникне когато се оглеждам за нещо хубаво. Ние ще ви гарантираме за това, че ще ви направим най-добрата сделка като цена-качество. Ако това е малко ние направихме намалена цена за доставка, промоция при поръчка на повече парфюми, избор от артикули и цени. Ако имате нужда от дар за специален човек при това експресно, нашо задължение е да погледнем вашият повод с особена важност. Оползотворете периодичните акции които предлагаме от време на време и поръчайте своят качествен мъжки парфюм.
Сложи в кошницата:

112.00лв
 24.99лв
Спести 78%
Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 14 декември сряда, 2011.