Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

212 Sport Men [2012] от Carolina Herrera 100ml

Carolina Herra 212 Sport е нов мъжки аромат който ще се появи на пазара през началото на 2012 година. Аромата е ново продължение на аромата от 2006 за мъже. Аромата в началото е доста силен и различен от оригинала, но после започва да се стопля с дървесните нотки на сандалово дърво. Идеален аромат за натовареното ежедневие.

Връхни нотки: лавандула, зелени нотки, подправки, грейпфрут и лайм;
Сърдечни нотки: джинджифил, виолетки и зелен пипер;
Базов аромат: сандалово дърво и мускус.

Искам ли да поръчам мъжки парфюми от този електронен-магазин? Това ще е първият ”question” който ще се появи когато издирвам нещо хубаво. Ние ще ви гарантираме за това, че ще ви дадем най-горещата оферта като предлагано качество. Ако това не е достатъчно ние предлагаме намалена цена за куриерската услуга, подаръци при избор на повече парфюми, разнообразие от артикули и цени. Ако се нуждаете от подарък за специален роднина при това спешно, ние се ангажираме да погледнем вашият случай с особена важност. Използвайте периодичните оферти които правим от време на време и поръчайте своят бутиков мъжки парфюм.
Сложи в кошницата:

69.00лв  24.99лв
Спести 64%
Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 28 януари събота, 2012.