Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Giorgio Armani Acqua Di Gio парфюм за мъже 200ml

Giorgio Armani Acqua Di Gio в опаковка от 200мл. е може би най-добрият подарък който можете да направите за себе си или за своят любим приятел. Атмосферата от ухания, която обгръща цялата персоналност на човек и го превръща в незабравим. Това е уникалният аромат на Армани - Aqua di Gio, лансиран през 1996г. Върховите нотки са екстракт от жасмин - придаващ на аромата една уникална свежест, която е много по-трайна.


Връхни нотки: пипер - морски бриз

Сърдечни нотки: зюмбюл - жасмин - фрезия

Базови нотки: кедър - пачули - бял мускус


Мъжете, пред които ще се изправиш нямат чувства. Трябва да контролираш страстите си Giorgio Armani Acqua Di Gio. Страстите не могат да се контролират. Нуждаеш се от благословията на този съвет. Ако кажат "не", ще трябва да се откажеш. Няма да се откажа! - Това амбиция ли е? Толкова дълго ни лъжеха, че Земята е плоска като маса, че огромни чудовища пазят края на света. Не искам да ми казват от какво да се страхувам. Искам да разбера сам за себе си. Надявам се, страстта ти да се окаже заразителна, синко. Татко, погледни! Giorgio Armani Acqua Di Gio! Благодарни сме за опрощаването на греховете и чакаме възкресението на мъртвите. На площада имаше клада. Съгласни са да се срещнат с мен в Саламанка, следващата седмица. Ако одобрят идеята ми, ще отсъствам дълго. Giorgio Armani Acqua Di Gio. За съжаление, сеньор Колумб, точно тук се различават възгледите ни. Запознат ли сте с трудовете на Аристотел, Аристофан и Птоломей? Тогава трябва да знаете, че той противоречи на Птоломей. Мисля, че не ти давам достатъчно. Така е. Имам син от мъж, който не иска брак и постоянно отсъства. - Ще спориш ли?

Сложи в кошницата:

76.00лв  28.00лв
Спести 63%


Отзиви на клиенти:

Показване на отзиви от 1 до 3 (от общо 3 отзивa)

 
от Милена Праматарова
Дата на добавяне: 30.11.2012
Уникален,траен! Много добре стои както през деня така и вечер.Синът ми го ползва с голямо удоволствие.Благод-
аря!

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

от Красимир Борисов
Дата на добавяне: 25.09.2012
Братле явно сме си взели по едно време парфюмчетата, и аз съм много доволен ако искаш мога да ти препоръчам и Bulgari Aqua Pour Homme не знам дали съм го написал правилно но също е много як. Да ти кажа двата парфюма са на кантар. Давам позитивен отзив и за този

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

от Петър Иванов
Дата на добавяне: 25.09.2012
Не знам защо го продавате толкова евтино но за мен е по добре :), парфюма е чудесен траен и най важното 200мл. Голямо благодаря на на целият екип!

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

Показване на отзиви от 1 до 3 (от общо 3 отзивa)

 


Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 04 ноември четвъртък, 2010.