Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

BURBERRY SPORT мъжки парфюм 75ml

BURBERRY SPORT е неповторим и уникален мъжки парфюм предвиден за спортуващите и натоварени с ежедневието си мъже.Защо да поръчам ухание за мъже от този електронен-хипермаркет? Това може да е първият въпрос който ще ми дойде на ум когато се оглеждам за нещо конкретно. Ние можем да ви гарантираме за това, че ще ви направим най-горещата промоция като цена-качество. Ако това е малко ние предлагаме намалена цена за куриерската услуга, изненади при закупуване на повече парфюми, избор от продукти и цени. Ако се нуждаете от подарък за близък човек при това бързо, поемаме ангажимента да обърнем внимание вашият повод с особена важност. Възползвайте се от периодичните акции които правим от време на време и се сдобийте със своят избран мъжки парфюм.

Върховите нотки на BURBERRY SPORT са джинджифил, грейпфрут и пшеница. Сърцевината съдържа морски аромати, черфен джинджифил и плодове от хвойна, а финалът - кехлибар, кедър и мускус.
Сложи в кошницата:

86.00лв
 24.99лв
Спести 71%
Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 24 ноември сряда, 2010.