Производители

Нови Продукти  [още]

Обеци тъмно червено сърце
Обеци тъмно червено сърце
23.00лв  21.00лв
Спести: 9% отстъпка
Уникален пръстен с камъни Сваровски
Уникален пръстен с камъни Сваровски
31.00лв  30.00лв
Спести: 3% отстъпка
Обеци с камъни Сваросвки
Обеци с камъни Сваросвки
21.00лв  20.99лв
Спести: 0% отстъпка

Доставка на парфюмите

Доставка на парфюмите

Празници и почивни дни

Поради лошите метеорологични условия и затварянето на пътните артерии има възможност пратките от 19-ти и 20-ти Декември да се забавят с по 1 ден. Почивни дни на куриерите са 22,23,24,25,26. Благодарим ви за разбирането и ви пожелаваме весело изкарване на празниците!

Време за доставка

Времето за доставка е от 1 до 4 работни дни след потвърждение за приемане на пратката по телефона. Обикновено пратките за големите градове  пристигат на следващият работен ден.

Цена за доставка

Всички разходи по доставки са за сметка на клиента. Стойността на доставката е една и съща (фиксирана) независимо колко продукта сте закупили и е:
  • До вашият адрес 7лв с ДДС
  • До офис на Тип Топ 6лв с ДДСНие държим на пратките си и затова ползваме куриерски услуги от Тип Топ Куриер. Колкото и удобни да са услугите на Еконт ние не можем да пренебрегнем факта че над 20% от всичките ни пратки ги сполетяваше една и съща участ докато работехме с тях. Заради невъзможността пратките ни да пристигнат здрави с тяхната куриерска услуга ние бяхме принудени да спрем да работим с тях за наше добро и клиентите ни.

Благодарим ви за разбирането.
Вашият IP адрес е: 54.226.33.117
Copyright © 2018 Parfiumibg.info. Powered by Zen Cart.