Производители

Нови Продукти  [още]

Dupont Blanc дамски парфюми 100ml
Dupont Blanc дамски парфюми 100ml
35.00лв
Разпродажба: 25.99лв
Спести: 26% отстъпка
Christina Aguilera By day парфюм за жени 75ml
Christina Aguilera By day парфюм за жени 75ml
73.00лв
Разпродажба: 25.99лв
Спести: 64% отстъпка
Christina Aguilera By night дамски аромат 75ml
Christina Aguilera By night дамски аромат 75ml
84.00лв
Разпродажба: 25.99лв
Спести: 69% отстъпка

Thierry Mugler Alien парфюмът за жени 90мл

  • 9902 Брой в наличност
  • Произведено от: Thierry Mugler

121.00лв  32.99лв
Спести: 73% отстъпка

Добави към кошницата:
Thierry Mugler Alien парфюмът за жени получил името "необикновеният", той не се притеснява да бъде различен в очите на другите и да бъде хванат в шишенце с формата на имагинерен предмет, наподобяващ артефакт изработен от висококачествен аметист.

Неповторимият и специфичен аромат на кехлибар и дървесни акорди няма как да бъдат объркани. Парфюмът дължи своят емблематичен аромат на стонове кехлибар който като талисман с непокорен дух е минерал, обвит в мистична същност. Мекото дървесно ухание на парфюма се подсилва от страхотния кашмир, който стимулира въображението. Основата е от индийски жасмин, зеленина и портокалов цвят.

Thierry Mugler Alien дамски парфюм Всяка година в САЩ 800 000 деца биват обявени за изчезнали. Повечето биват открити до няколко дни. Но 1 000 изчезват безследно... Абсолютно нищо. - Какво ще правим? Разпънете лента! Никой да не влиза или излиза! Но има и други входове. - Просто се постарайте. Как сте, г-жо Денинг? Не успяхме да го открием. Нито него, нито останалите. 36 часа по-рано. Градът ни е мъртъв от 6 години В началото виняхме закриването на мината. Липсата на работни места. Липсата на пари и Thierry Mugler Alien. Липсата на всичко. Но после нещо още по-зло прекрачи прага на Колд Рок. Нещо ужасно, което убиваше града ни дори повече. Онази сутрин никой не знаеше, че случаят на Колд Рок ще бъде решен Не пий на улицата, Рой! - Каква улица? Джулия, имаме нужда от помощ! Какво се случи? - Изведнъж започна да крещи. Откога е така? - Не знам. Божичко! - Не знаеше ли? Нямам условия за това, Трейси. Добре. Щом се появи контракция, напъвай, където са пръстите ми. Напъвай силно и надолу! Давай! Ето го, показва се. Добро момиче! Застанало е седалищно. Тоест, излиза с крачетата напред, но нищо! Сега искам да се напънеш много силно. Напъвай, Thierry Mugler Alien! Успя! Готово. Справи се.


Текущи отзиви: 1

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 13 септември вторник, 2011.

Вашият IP адрес е: 54.167.83.233
Copyright © 2018 Parfiumibg.info. Powered by Zen Cart.