Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Lady Million Paco Rabanne дамски парфюм 80ml

Дизайнерите от водещата испанската модна къща Paco Rabanne подтикнати от успехите на мъжката разновидност на аромата Paco Rabanne One Million, представиха дамският му вариант носещ името Lady Million. Точно в стила на мъжкия предшественик на дамският Lady Million и на колекцията от златни рокли на световно известния моден дизайнер, за пореден път се набляга на златото като основен елемент от който се черпи вдъхновението. Концепцията на аромата е обърната към жените, живеещи в света на обаянието, силата и многото пари съпътстващи властта, което прави Lady Million важна фиксидея за по-голямата част от нежните половинки.

Нотки на Paco Rabanne Lady Million

Обоснован като дървесно-цветен аромат, дамският парфюм започва с плодови нотки на севилски портокал и малина, примесени с екстракт от нероли. Средните нотки на жасмин, гардения и портокалов цвят са тези, които откриват истинската същност на аромата, описвайки неговата сладост и флорални цветове. Базисните акорди на мед и пачули уравновесяват цветната сърцевина и подчертават сладкия характер на аромата който се носи около вас.

Според мен аромата му е създаден за времето в момента, той е уханието предвидено за есента. Неговите сладостни нотки, които са едновременно интензивни и свежи според мен са създадени за по прохладните дни и нощи. Определено топлите летни и късните пролетни дни аромата няма да покаже пълният си чар, а и тогава определено няма да е препоръчаното време за ползването му.

Дизайнът на флакона на Lady Million е продиктуван от визията на диаманта "Регент" и неговите много на брой фасети. Капачката имитираща злато е от някакъв тайнствен жълт метал. Аромат вписващ се както сутрин така и през останалата част на деня. Ненатрапчив и леко примесващ се с околната флора.

Сложи в кошницата:

89.00лв  26.00лв
Спести 71%


Отзиви на клиенти:

Показване на отзиви от 1 до 4 (от общо 4 отзивa)

 
от Калина Йосифова
Дата на добавяне: 10.10.2012
Много ми хареса, препоръчвам го на всички. Аромата му е сладко-цитрусов, за пръв път ползвам нещо подобно. Нямам представа колко е трайността му напръсках се на обяд и още го усещам. Наистина си заслужава парите, че дори и повече :)

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

от kalina hristova
Дата на добавяне: 27.04.2012
Искам да споделя колко съм доволна от Lady Million.Ароматът му е наситен и траен също като оригинала.Благодар-
я и на екипа за компетентността им и доброто обслужване.

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

от Antonia Plamenova
Дата на добавяне: 29.12.2011
Lady Million е страхотен парфюм, хареса ми веднага щом се пръснах с него. И друг път съм си купувала, но този път ми се струва, че трайността му е малко повече от предният. Весели празници-препоръчв-
ам този парфюм.

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

от Мария Илчовска
Дата на добавяне: 22.11.2011
Чакането си струваше, парфюмът е наистина същият като този който имах, за жалост единствено опаковката беше поизмачкана като го получих,предполага-
м вие нямате вина, но бях длъжна да го спомена.

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

Показване на отзиви от 1 до 4 (от общо 4 отзивa)

 


Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 02 октомври събота, 2010.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...