Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Diesel Loverdose парфюм за жени 100ml

Diesel поднови линията си парфюми с ново по-изразително ухание, което се казва Loverdose в игра на думи, може да се тълкува като "Любовна доза" или "Предозирана любов". Аромат тълкуващ се като "красив, но и смъртоносно оръжие за съблазняване", за да "възпламени страстите, както никога преди ". Шишенцето наподобява формата на диамантено сърце, пронизано от стрела, оцветени в интензивни нюанси на лилаво. На корицата на опаковката на парфюма е младия модел Ашли Смит.

Твърди се, че Diesel Loverdose притежава частици, които стимулират хипоталамуса, част от мозъка, който отговаря за привличането и похотта.

Цветно-пикантната композиция на аромата започва със звезден анасон и мандарина.

Sambac жасмин, венчелистчета на женско биле и гардения формират ядрото на състава, оставени на ориенталската база на кехлибар, ванилия и дървесни бележки.

Сложи в кошницата:

85.00лв  23.99лв
Спести 72%


Отзиви на клиенти:

Показване на отзиви от 1 до 3 (от общо 3 отзивa)

 
от Бинка Димитрова
Дата на добавяне: 31.10.2012
И аз имам подобни впечатления, аромата наистина е много добър но може да е и по траен. От момента в който се напръскам до момента на пълното му изветряване са 7 часа. Не знам колко трябва да е но имам един Versace Crystal Noir и той издържа поне 13 часа, взела съм го пак от тук

Оценкта: 4 от 5 Звезди [4 от 5 Звезди]

от Мария Борисова
Дата на добавяне: 30.10.2012
Миризмата на парфюма ми допадна но е нетраен

Оценкта: 2 от 5 Звезди [2 от 5 Звезди]

от Станислава Първанова
Дата на добавяне: 13.12.2011
Благодаря ви че ми препоръчахте този парфюм, оказа се наистина много хубав. Сега и аз го препоръчвам. Благодаря ви още веднъж искрено ваша Станислава П.

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]

Показване на отзиви от 1 до 3 (от общо 3 отзивa)

 


Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 12 декември понеделник, 2011.