Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Chanel No 5 дамски парфюм 100ml

Единствено най-изисканите дами са имали възможността да ползват този парфюм в не далечното миналото. Ароматът му е бил незименен елемент от тоалета на Жаклин Кенеди. Един от първите парфюми на Chanel, №5 е лансиран през 1921 година от основателите на модната къща. Чист, рафиниран, лек, цветен аромат. Чудесен избор за изискани вечери или пък за моментите с приятели в бара.


Ароматни нотки: сандалово дърво, роза, жасмин, амбра, иланг-иланг, ирис, пачули, ветивер.
Сложи в кошницата:

69.00лв  25.99лв
Спести 62%


Отзиви на клиенти:


 
от Martina Mitkova
Дата на добавяне: 21.12.2011
Първо искам да поздравя всички с наближаващите празници, да сте живи и здрави! Така ... не за първи път си поръчвам парфюми от интернет, но за пръв път попадам на наистина коректни продавачи. Парфюмът който получих е изключително наситен, тежък точно както трябва да е. Цената няма да коментирам , връзката с клиентите е на ниво единствено бих отправила като препоръка на екипа е да се направи една страничка в сайта естествено на видно място с "Въпроси и Отговори" където да се вижда времето за доставка, с коя фирма работят, за колко време простигат парфюмите и подобни, но важни въпроси и техните отговори. :) :) :) ;)

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]


 


Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 04 октомври понеделник, 2010.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...