Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDT парфюм за жени 100ml

Jasmin Noir е най-новият женски аромат от Bvlgari, и това е позиция за привличане на "нови потребители търсeщи нещо по-престижно" той е по-скъп в сравнение с другите аромати в линията. Очаквам с нетърпение да го пробвам защото обожавам жасмин, тъмния жасмин е винаги добре дошъл, и част от нотките (списъка: зелен сок, гардения, жасмин sambac абсолютен, сатен бадем, скъпоценни гори, бобова тонка и женско биле).

Bvlgari Jasmin Noir е разработен от парфюмеристите Карлос Бенай и Софи Ляби, и ще бъде достъпен в 50 и 100 мл Eau De Parfum, и при подобни продукти за тяло, може да бъде предварително поръчан сега в PARFIUMIBG.INFO, където скоро ще намерите и тестери.

Както се оказва, Jasmin Noir излъчва аромат на тъмен жасмин и светлина на гардения в ранните етапи, почти, опияняващ, той не се задържа дълго. Точно тогава нотките на сърцето се появяват за кратко. Има един много коварен намек на женско биле, макар че като гарденията, не се задържа наоколо дълго. След един час, е има само аромат на сухо дърво, оживени с едно докосване на ванилия и каквото е останало от млечния бадем, нищо повече. Мирише хубаво, един прекрасен парфюм. Парфюмът е предназначен за любителите на цветно жасминовият аромат.
Сложи в кошницата:

86.00лв  32.00лв
Спести 63%


Отзиви на клиенти:


 
от Emilia Stoilova
Дата на добавяне: 08.08.2012
......

Оценкта: 5 от 5 Звезди [5 от 5 Звезди]


 


Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 03 октомври неделя, 2010.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...