Производители

Нови Продукти  [още]

5th Avenue by Elizabeth Arden за жени 125ml EDT
5th Avenue by Elizabeth Arden за жени 125ml EDT
80.00лв  69.00лв
Спести: 14% отстъпка
Emporio Armani She EDP
Emporio Armani She EDP
32.00лв
Разпродажба: 25.99лв
Спести: 19% отстъпка
Emporio Armani He EDP
Emporio Armani He EDP
32.00лв
Разпродажба: 25.99лв
Спести: 19% отстъпка

Nina Princesse d'un Jour дамски парфюм 2012

  • 998 Брой в наличност
  • Произведено от: Nina Ricci

102.00лв  30.00лв
Спести: 71% отстъпка

Добави към кошницата:
Nina Princesse d'un Jour е най-новият дамски парфюм от къщата на Nina Ricci. Той е продължение на първият аромат от линията лансиран през 2006 година, оформен във флакони с формата на очарователна ябълка. Новият Nina Princesse d'un Jour е лансиран през средата на лятото на 1012-та година и ще бъде пуснат като лимитирана серия.

Nina Princesse d'Un Jour е като любовна отвара, умело съчетани цитрусови връхни нотки. Искрящи и енергизиращи нотки от Лимон, Кайпириня и Кралицата на нощните цветя аромата създава вълшебство и приказност около вас. Като всички парфюми от линията и този ще бъде наличен във флакон от по 80мл. EDT.

Връхни нотки: лимон и лайм;
Сърдечни нотки: пралин, божур, нощен цереус, ванилия и ябълка;
Базови нотки: мускус, бял кедър и екстракт от ябълково дърво.

Nina Princesse d'un Jour

Nina Princesse d'un Jour
Има начин да се избере магистрат. Какво имаш предвид? Небесата ни помагат! - И аз така мисля. Кралят каза да намерим магистрат а не да го пазим нали? Каза ли на капитана? - Разбира се. Не спирай Nina Ricci! Побързайте всички! По-бързо! Нямаше да се мъчим така ако знаехме че има толкова лесен начин. Послушахме шаманката понеже бяхме на зор. Няма проблем нали? - Генерал Год потвърди. Той може още утре да умре. Да се погрижим първо за себе си. Този човек ще свърши една добрина а ние ще си поемем въздух. Добра сестра и свестен зет са хубаво нещо нали? Отсега нататък животът ни ще е песен. Човек трябва да внимава какви обещания дава. Какво е това? Магистрате! От името на кметството в Nina Princesse d'un Jour ви приветствам с добре дошъл! - Какво?


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 11 септември вторник, 2012.

Вашият IP адрес е: 54.80.188.87
Copyright © 2018 Parfiumibg.info. Powered by Zen Cart.