Производители

Нови Продукти  [още]

Giorgio Armani Attitude Extreme за мъже 75ml
Giorgio Armani Attitude Extreme за мъже 75ml
52.00лв
Разпродажба: 24.99лв
Спести: 52% отстъпка
Giorgio Armani Attitude за мъже 75ml
Giorgio Armani Attitude за мъже 75ml
45.00лв
Разпродажба: 24.99лв
Спести: 44% отстъпка
Giorgio Armani Aqua Di GIO за мъже 100ml
Giorgio Armani Aqua Di GIO за мъже 100ml
56.00лв
Разпродажба: 24.99лв
Спести: 55% отстъпка

Gucci Premiere Gucci за жени

  • 993 Брой в наличност
  • Произведено от: Gucci

98.00лв
Разпродажба: 25.99лв
Спести: 73% отстъпка

Добави към кошницата:
Gucci Premiere е страхотното бижу от Gucci което стана факт през лятото на 2012-та. Новият аромат за жени от известната линия на Gucci е най-новият последовател на Gucci by Gucci от 2007-а година.

Последният аромат от серията се доказа като по-женствен, по-необикновен и много-по съблазнителен от досегашните аромати представящи линията.
Ето и един цитат от самата Фрида Джиани казва: "За една истинска и необикновенна дама е нужен толкова необикновен аромат..."


Ароматът на Gucci Premiere е съставен от:

Връхни нотки: бергамот и току що разцъфнали портокалови цветове;
Сърдечни нотки: букет от бели цветя и мускус;
Базови нотки: кожа и колекция от топли дървесни нотки.

Gucci Premiere Gucci за жени
Още от създаването на човешкия вид и през историята на света е имало ясно определени правила за мъжество. Тези ритуали били съществени за определяне точния момент когато момчето става мъж. МИСЛИ КАТО МЪЖ Gucci by Gucci Например това е моментът в който момчето отива при мъжете за първата си битка. Знаехте ли че са правили публични обрязвания пред цялото село? Слава богу че моето не беше публично. И най-същественият момент: бракът. Точно така казах Gucci Premi?re! Всъщност бракът е бил заветната цел на всички мъже. Защото едно време само така е можел да получи това което наистина е искал от момичето. А днес? Нещата са различни народе. Не ни се налага да се напъваме за да получим каквото искаме. Имаме Интернет за бога! Там мога да съм който си поискам. Днес мъжете имат предимството на игралното поле което ви оставя дами с няколко вида мъже. Направо не знам откъде да започна. Имате "играча". Здрасти Зики. Ти ли ми ги прати? Не са мои задник. - Сигурна ли си че не е Gucci Premiere Чакайте не съм свършил! Имате и "маминото момченце". Честит Свети Валентин миличка. И на теб мамо. Благодаря миличък. Май ще ви оставя насаме. - Чакай къде отиваш? Няма нищо Майкъл. Не искам да се натрапвам. Да ти звънна Gucci Premiere?


Текущи отзиви: 1

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 04 септември вторник, 2012.

Вашият IP адрес е: 54.167.83.233
Copyright © 2018 Parfiumibg.info. Powered by Zen Cart.