Производители

Нови Продукти  [още]

Dolce and Gabbana La Roue de La Fortune унисекс 100 ml
Dolce and Gabbana La Roue de La Fortune унисекс 100 ml
49.00лв
Разпродажба: 24.99лв
Спести: 49% отстъпка
Dolce and Gabbana Light Blue за мъже 125ml
Dolce and Gabbana Light Blue за мъже 125ml
87.00лв
Разпродажба: 24.99лв
Спести: 71% отстъпка
Dolce and Gabbana Masculine за мъже 100ml
Dolce and Gabbana Masculine за мъже 100ml
56.00лв
Разпродажба: 24.99лв
Спести: 55% отстъпка

Christina Aguilera Red Sin парфюм за жени

  • 0 Брой в наличност
  • Произведено от: Christina Aguilera

121.00лв
Разпродажба: 25.99лв
Спести: 79% отстъпка

 Продадено 
Новият аромат от световноизвестната поп изпълнителка Christina Aguilera лансиран през 2012-та се нарича Red Sin, предполагам повечето разбират какво означава, а за не англоговорящите - "Червен грях". Новият парфюм е обявен като провокативен, женствен изразен чрез симболизма на червеният цвят. Парфюмът ще е наличен в разфасовки от 30/50/100мл. Eau de Parfum.

Ароматната композиция на парфюма отваря началните си нотки с червена ябълка и пикантна канела която осигурява екзотичността на връхните нотки. Сърцето разтваря аромата с червени цветя и циклама която се използва за любовни отвари. Топлият червен джинджифил,мускус и екзотичното сандалово дърво оформят една наистина завладяваща база на аромата.

Връхни нотки: червена ябълка и канела;
Сърце: Циклама;
База: червен джинджифил, сандалово дърво и мускус.

Christina Aguilera Red Sin
Искаш ли да чуеш историята ми? Не искам да слушам нищо! Не те чувам! Виждаш ли... Аз... Много е объркано. Спри да говориш! Не те чувам! Един ден отворих очите си и открих че съм преследвана от ловец на призраци. Не знаех какво става. Но има нещо много странно. Колкото и ти да се напъвам не мога да си спомня коя съм. Дори името си не знам. Не знам и как съм умряла. Няма никакъв смисъл нали? Коя мислиш че може да съм? Щеше да е хубаво ако ме виждаше. Можех да ти поискам услуга. Толкова съм уморен. Време е за сън. Какво? Christina Aguilera Red Sin си лягаш? Чуй още от историята ми! Да не си луда? Заради твоето "Чуй историята ми" сигурно са ми излезли струпеи в ушите! Ето какво мисля. Всичко това е по вина на Нефритения император! Ще му кажа аз на този дъртак като отида в другия свят. Спиш ли? Защо не послушаш още малко? Няма на кого друг да кажа. Бла! Бла! Christina Aguilera Red Sin! Със сигурност е умряла защото не е можела да говори. Е добре! Аз също трябва да спя. Махай се! Побъркан призрак! Лека нощ! Какво е това? Махай се! Казах да се махаш! Студено! Дол Се! Дол Се! Събуждай се! Трябва да тръгваме! Да тръгваме млади господарю! Red Sin е толкова хубав.


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 31 август петък, 2012.

Вашият IP адрес е: 54.80.188.87
Copyright © 2018 Parfiumibg.info. Powered by Zen Cart.