Внимание Warning: I am able to write to the configuration file: /home/bgaroma/parfiumibg.info/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance. See this FAQ

Кошницата ви е празна
Email:   Парола :
Регистрирай се

Парфюми БГ - маркови парфюми онлайн

Burberry Body марков парфюм за жени

Burberry Body е първият парфюм от най-новата линия на Burberry, която беше показана пред широката публика на 1-ви септември 2011 г. в над 150 страни по света. "Burberry Body" е с меки флорални нотки, парфюмът не може да се категоризира като плодов или дървесен, а само като изключително женствен, силен и трайно мощен.


Връхни нотки: пелин, праскова, фрезия;

Сърдечни нотки: ирис и роза;

Базови нотки: топло сандалово дърво и прелестен кашмир,нежен мускус, ванилия и кехлибар.
Сложи в кошницата:

120.00лв  28.00лв
Спести 77%


Отзиви на клиенти:


 
от Патрисия Стаменова
Дата на добавяне: 28.02.2012
Парфюмът е същият на 99% но трайността му за жалост не е като на оригиналния (2 дена). Този търпи не повече от 7-8 часа което за тези пари също е доста добре, като се има в предвид на какви боклуци съм попадала, затова и давам позитивен отзив все пак парфюмът е за 28лв., а съм го взимала за 45 и не беше на половина толкова траен.

Оценкта: 4 от 5 Звезди [4 от 5 Звезди]


 


Глас за ПАРФЮМИ БГ.инфо

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 30 декември петък, 2011.