понеделник , 15 октомври 2018
Последно

9 завладяващи парфюма представени през 2013

Opium Collector's Edition

В днешната статия, ще обърнем малко повече внимание и ще наблегнем върху последният писък на модата идващ от дълбините на световната парфюмерия!

Какво ще видите малко по-надолу?

Парфюмите които задължително всеки самоуважаващ се почитател на аромати трябва да види и в още по добрият случай да пробва собственоръчно (с носа си разбира се). Това са парфюми от типа „Трябва да пробвам“ и повярвайте, не ви лъжа.

В тази статия ще разгледаме само тези парфюми от световноизвестните марки които си заслужават вниманието и са толкова уникални, че ще ви се иска час по скоро да прибягате до близката парфюмерия и да ги опитате както малчуганите изгарят за лакомства след цял ден с топката (въпреки, че тези времена като, че ли отминаха), но разбрахте какво искам да кажа :).

И така ето ги и тези няколко парфюма заради които започнахме статията:

Opium Collector’s Edition беше лансиран през началото на този Септември и е последният парфюм от Yves Saint Laurent за 2013 ( поне засега)

First Edition Blancheа е ароматът от Van Cleef & Arpels който бе представен на последната модна конференция в Париж. Този дамски парфюм ще стане хит през идващата зима!

Aus Liebe zum Duft са известният европейски продавач на маркова парфюмерия и козметика и явно това не им стигаше та лансираха и своят първи парфюм който носи името No 1 Extreme.

Paul Smith обяви пускането на своите два нови парфюма и двата носещи името Portrait. Единият парфюм е за жени, а другият за мъже. Официалната премиера на парфюмите ще се състои следващият месец.

И в духа на дуо-тата малко преди това бе обявена и премиерата на два нови парфюма от Michel Germain единият който е за дамите и се казва Sexual Noir и неговият партньор в живота мъжкият Sexual Steel.

И последното дуо за което ще говорим днес е дело на Gap отново във версия за мъже и жени носещи името Established 1969 Electric и Established 1969 Bright.

Тези ухания според мен си заслужават вниманието и определено трябва да се пробват докато са още актуални, въпреки, че според мен те имат потенциала да станат и класически!

Статията е вдъхновена от parfumite.info където ако разгледате ще можете да намерите още нови парфюми или можете директно да посетите страницата им с евтини парфюми за мъже и жени.

 

Автор: 


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.