четвъртък , 20 септември 2018
Последно

5 уникални дамски парфюми които ще искате да видите.

Днешната статия ще бъде насочена към дамите с нашата интересна информация за 5 уникални дамски парфюми, които според нас биха представлявали интерес за всички читатели на блога на parfiumibg.info!

А какво е толкова уникално в тези парфюми?

В общи линии във всеки от тях има представена голяма част от индивидуалността на създателите им както се вижда от дизайна, аромата и цялостното им представяне. Те ще ви захласнат със своят различен и нестандартен външен вид и по-важното със своят аромат, защото в крайна сметка за един парфюм най-важното качество е неговият аромат.

Кои са тези 5 дамски парфюми?

Chanel N°5

Парфюмът за жени Chanel N°5

Парфюмът за жени Chanel N°5

Нямаше как да не започнем с този парфюм! Chanel N°5 е един от най-популярните и в същото време най-стилни парфюми представяне някога.  Неговото ухание се превърна в стандарт за качество и надеждност, той е един от парфюмите чието име е добре познато по целият свят.

Представянето на парфюма през 1921-ва година беляза света със своето представяне и още повече със своят ненадминат и до днес аромат! Композицията му е съставена от изключително богата гама аромати съчетани по страхотен начин образуващи крайният аромат.

Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler Alien е чудото представено през 2005-та година. Парфюма впечатлява още когато го видите отдалеч на витрината със своят иновативен и запомнящ се дизайн. Уханието му е типично за марката в бутиков стил, със изразено луксозен стил. Вдъхновен от визията на своят създател виждащ доста по-напред в бъдещето от повечето дизайнери.

Ароматът му не може да бъде описан, и е може би един от най-емблематичните парфюми които някога ще бъдат представяни. Нотките в състава му са точно 3 на брой и това са кехлибар, жасмин и светли дървесни нотки, които обаче за сметка на всичко останало са изключително висококачествени!

Shalimar от Guerlain

Shalimar от Guerlain

Shalimar от Guerlain

Shalimar е уникален парфюм който няма аналог! По начало е доста тежък и специфичен, но това се отнася за всички аромати които ще обсъждаме в тази тема за дамските парфюми! Неговият аромат бе представен на света през 1925-та година и от тогава на сам компанията периодично променяше аромата му, като лансираше нови версии, които да са по близки до вкусовете на новите поколения.

Композицията на оригиналният парфюм се доближава по състав до тази на Chanel N5, но крайният резултат е коренно различен и в същото време също толкова успешен.

Mitsouko от Guerlain

Mitsouko от Guerlain

Mitsouko от Guerlain

Mitsouko е парфюм който има история по стара от горните парфюми. Той бе представен през 1919-та година и е един от първите парфюми на Guerlain. Създаването му е вдъхновено от новелата ‘La bataille’, разказваща се за любовната афера разразила се между Mitsouko, жена на Японски генерал с Английски офицер.

Уханието му е много женствено цветно и пикантно.

Opium от Yves Saint Laurent

Opium от Yves Saint Laurent

Opium от Yves Saint Laurent

Opium е поредното ухание за което може и да сте чували, но което ако не опитате няма как да разберете. Много малко парфюми могат да се похвалят с толкова много почитатели както Opium от Yves Saint Laurent. Представен през 1977-ма година този аромат покори сърцата на много запалени парфюмери със прекрасните си пикантно-цветни нотки.

Ако статията ви се е сторила интересна и искате да прегледате подобни парфюми можете да видите на следната страница още уникални парфюми.

Автор: 


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.