вторник , 16 октомври 2018
Последно

5 уникални дамски парфюма за 8 март

Omnia eau de parfum

Тъй като 8 март е след няколко дни и поради големият интерес на нашите посетители, днес ще обърнем внимание на парфюмите които са подходящи за подарък за празника на жената 8 Март! Като цяло на този март празнуват всички работещи дами, жените които имат деца и в частност акушерките.

Тъй като парфюмът е универсален подарък и става както за по-млади, така и за по възрастни смятам, че долните парфюми са идеален вариант за подарък особено когато става въпрос за 8 Март! Нека не губим повече време в общи приказки а направо да пристъпим към списъка с парфюми който съм ви подготвил…

5 Дамски парфюми за 8 март

Omnia Crystalline Eau de Parfum

1. Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum

Omnia Crystalline Eau de Parfum е предпоследното ухание което е продължение на версията Omnia Crystalline EdT от 2005-та година. Ароматът на Omnia Crystalline Eau de Parfum е идеален както за по улегналите дами така и за по-младите, за ползване през пролетта и есента. Създател на композицията му е парфюмерът Алберто Морилас и той се появи през средата на 2013-та година.

 

 

versace_bright_crystal_fr

2. Versace Bright Crystal

Класическият цветен аромат който предлага уханието на Versace Bright Crystal е абсолютно неповторимо, оставящо прекрасен спомен в съзнанието на всеки успял да се докосне до него. Парфюмът е чудесен избор за през не много горещите пролетни и летни дни. Ароматът на Versace Bright Crystal е предпочитан от дамите на възраст между 22 и 40 годишна възраст.

 

 

 

cacharel-amor-amor

3.  Cacharel Amor Amor

Прекрасната цветна композиция на Cacharel Amor Amor не може да бъде сравнена с тази на друг парфюм. Ароматът бе лансиран преди повече от 15 години, като за това време успя да се превърне в емблема на лукса и привличането! Подходящ за ползване през деня и през нощта, за всички официални поводи за които успеете да се сетите! Ако дамите на възраст до 45 годишна възраст го опитат всички биха казали, че определено го искат в колекцията си!

 

Dior J'adore

4. Dior J’adore

Всеки е чувал за Dior и за най-популярният парфюм за жени в колекцията с парфюми от Френската модна къща. Както вече споменахме това е аромата на Dior J’adore който беше лансиран през 1999-та година. Аромата на този парфюм е съчетание от Бели цветни нотки, нотки на плодове и други цветни нотки, които правят уханието му изключително и неповторимо, нареждащо се до малкото класически парфюми които устояват на модните течения. Един от „Задължително трябва да пробвам“ парфюмите които можете да намерите в парфюмерийните магазини.

 

 

chanel-coco-madem
5. Chanel Coco Mademoiselle

Ако искате да обясните лукса с няколко думи много просто бихте могли да го направите ако покажете аромата на Chanel Coco Mademoiselle. Французите винаги са били добри с малките кокетни неща с които всяка дама би могла да се превърне в неповторима модна икона. Такъв е и случат с аромата на Chanel Coco Mademoiselle той е нужно допълнение към тоалета на всяка една дама за всеки ден.

 

 

Бъдете сигурни че когато подарявате някой от горните парфюми за 8 Март ще сте си подготвили и добре написана картичка с някои интересно стихче написано изключително от вас различно от „Честит 8 Март“ . Можете да откриете и други подобни ухания на тази страница или да видите статията 10 Парфюма за 8 Март които дамите просто обожават.

Автор: 


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.