неделя , 22 април 2018
Последно

4 съвета при избора на евтини парфюми

Искате ли да си купите марков парфюм на ниска цена? Искате ли да останете доволни от евтините парфюми които ще си изберете? Искате ли да се научите как да преценявате кои парфюми си заслужават парите и кои не? От кои онлайн магазини си заслужава да купите и от кои не?

За продавачите на евтини парфюми

За продавачите на евтини парфюми

Искате ли да си купите евтини парфюми?

Ако сте на път да си купите евтини парфюми, спрете и прочетете цялата статия преди да сте завършили поръчката! Няма нищо лошо да си купиш парфюм на по-ниска цена, но трябва много да се внимава! Защото както във всяко нещо и в парфюмерийният бранш се навъдиха измамници които предлагат парфюми с прекалено ниско качество без да има кой знае каква разлика в цената с тези от по високо качество.

За добрите продавачи и лошите продавачи на парфюми

Как да разберете дали един продавач е съвестен или не? Това е трудна на пръв поглед задача, особено когато говорим за покупка от онлайн магазин за парфюми, но в действителност нещата са по прости от колкото изглеждат.

Има 2 типа продавачи, независимо от продуктите които продават:

  1. Такива които са прями и искат да ви запознаят с продукта и сами да прецените дали да го купите
  2. Има и такива които ще се опитат да ви заблудят със сладки приказки, които ще свършат в момента който отворите пратката си!

Как да разграничите едните от другите?

Ако си търсите наистина евтини парфюми, на цени много по-ниски от пазарните! Бъдете сигурни че няма такова животно като Оригинален Парфюм за 20,25,30, 40 лв. поне не във разфасовки от по 100ml. Ако някой ви каже че има значи ви лъже, и дори да ви се иска да повярвате, че има такива оферти, не се заблуждавайте, няма такова нещо.

Това е основният белег по който ще познаете измамниците, в над 10 годиншната си кариера в която се занимавам само с парфюми съм срещал какви ли не измислици…

„Парфюмите ни са преоценени носят ни ги от Холандия ( Или друга Европейска страна)“

„Ние сме вносители затова цената е толкова ниска“

„Крадени са от мола“

Има и самозабравили се продавачи

Има и самозабравили се продавачи печелбари

И какви ли още не глупости измислени от недорасли продавачи, заблуждаващи клиентите и мислещи се за преуспели бизнесмени.

Попаднете ли на такъв сайт за евтини парфюми, в който ви говорят подобни небивалици, не си давайте парите ами направо преминете към следващият.

Когато сте на пазар за подобни ухания трябва първо да сте наясно че поради ниската цена има и определен компромис с качеството, който няма как да го няма, защото всяко нещо си струва парите! Замислете се бихте ли работили без да се спирате една седмица на някой за 5 лева?

Същото е и със стоките, но все пак ако един продавач ви обясни какво е качеството на стоката която ви предлага, да ви препоръча продукт, този продавач мисли за вас и иска вие да останете доволни от пазаруването при него, защото той познава стоката си и знае, че един клиент който ще се върне отново и отново и който ще доведе приятелите си има много по-голяма стойност в дългосрочен план. Такива продавачи са рядкост и никога няма да ви излъжат нито ще искат да изкарат пари само веднъж от вас, а биха ви предложили по-ниска цена за продукт от по-високо качество.

Аз лично предпочитам вторият тип продавачи и затова бих ви дал този пример за сайт за евтини парфюми – parfumite.info, или пък нашият сайт в който предлагаме от любимите ви ухания вече повече от 5 години.

Изборът за покупката си е ваш, но запомнете че преди да я финализирате вие също трябва да прецените дали човекът срещу вас е достоен и иска да ви остави добро впечатление или е печелбар и иска да изстиска максимума от вас и да ви захвърли като ненужна вещ.

Автор: 


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.