четвъртък , 21 юни 2018
Последно

Пролетни парфюми от Guerlain за 2012 година.

Guerlain стартира четири нови войници нападащи във фланг през пролетта на 2012 г.

Aqua Allegoria Lys Soleia;
Shalimar Initial L`Eau;
Idylle Duet Jasmin-Lilas;
Guerlain L’Homme L’Eau Boisée.

guerlain-aqua-alegoria

Guerlain продължава линията от скъпоценни цветя Aqua Allegoria, със встъпителните аромати на Guerlain за неофициално облекло и по-млади дами. Най-новото попълнение в серията Aqua Allegoria Lys Soleia е съсредоточено около един чист и прозрачен флорален състав, който възпроизвежда аромат на ориенталски жълти лилии и царствена бяла лилия. Базата е просторна и елегантна светлина, с чист мускус и слънчеви нотки. Aqua Allegoria Lys Soleia ще стартира през началото на 2012 година.

Guerlain - начало

Търговският успешен експеримент на Shalimar Parfum през (2011), беше първият набег за новите фенове на Guerlain в легендарния космос от емблематичните Shalimar аромати. За 2012 г Guerlain, планира да стартира допълнение към тази версия, наречена Shalimar ПInitial L’Eau. По-лек и сух пролеттен букет, състояща се от момина сълза, фрезия и зюмбюл ще образуват венец от ванилова уюта и топлината на модернизирания Shalimar Първоначално свеж аромат за по-топлото време, но без прекалено много сладост. Свежият нов аромат е съставен от парфюмериста Thierry Wasser и е предвиден да стартира тази пролет.

Люляк

След миналогодишното представяне на Idylle Duet Rose-Patchouli, който акцентираше на две основни нотки, от композицията на оригиналът направен от Thierry Wasser - Idylle. Guerlain ще представи ново специално издание за 2012 година, наблягащо на пролетните цветове от люляк и жасмин.  Ярките цветни свежи и оптимистични нотки са добре дошли за едно  по-топло време. Guerlain Idylle Duet Jasmin-Lilas ще излезе специално за „Деня на влюбените“ през февруари2012 г..

guerlain-boisee

Guerlain L’Homme L’Eau Boisée е нов и неочакван аромат в лек нюанс от Guerlain L’Homme. Новият парфюм е дървесно-мускусен,  подсилен с аромат на ветивер, екзотичната трева вирееща в североизточна Азия, която създава освежаващ ефект в много класни мъхови парфюми.

В Guerlain L’Homme L’Eau Boisée ветиверът е добре обуздан, създаващ тоналността на благородия аромат съчетан с загадъчни нотки на пушек. Все още се обмисля дали ароматът да бъде унисекс или изявено мъжки.

Автор: 


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.