събота , 21 април 2018
Последно

Подарък за осми март

Подарък за осми март

Ако и вие се чудите какъв подарък да подарите за осми март значи сте попаднали на правилното място!

Но наистина какъв подарък търсите ?
О ясно не знаете, но със сигурно познавате човека който ще го получи?

Да започнем от там, след като познавате човекът вече  знаете и 50% от всичко нужно, останалото от което имате нужда е логика. Например ако дамата е на преклонна възраст и нещото което със сигурност ще и направи впечатление ще бъде добре написано пожелание в красива картичка със ваша снимка ( естествено ако сте любимият внук или дъщеря иначе е по-добре да сложите снимка на котка ).

Ако дамата е момиче между 20-35 години определено впечатление ще направи подарък който е модерен и актуален и в същото време полезен, предполагам се досещате, че говоря за козметика, но не само защото я продавам, а защото наистина тя е предпочитан подарък в 8 от 10 случая. Козметиката е особено подходящ подарък и за всички случаи когато не знаете какво да подарите, НО все пак не е подходящо да купувате крем за суха кожа и да го подарите на човек с мазна кожа нали?
По-добре е да подарите нещо по-масово и приложимо, нещо като парфюм, лак за нокти или пък бижу.

Ако ще правите подарък на домакиня изборът ви е най-лесен ТЕ НЯМАТ НУЖДА от домакински уреди, просто защото вече ги имат! Никога ама наистина никога не правете грешката да подарите домакински пособия на домакиня това е груба грешка. Правилният подарък за осми март в този случай е нещо което ще я изненада и ще бъде напълно безполезно но от сърце, не се сещате тогава идвам аз с отговорът – подарете дреха, аксесоар, възможно е тя да хареса някое бижу.

Ако имате насреща си ленива, непретенциозна дама, която не обича особено много домакинската работа е време да и припомните какъв празник е осми март и задължително да и подарите готварска книга. Не се учудвайте когато ви погледнат странно, точно тогава е моментът да кажете, че в една от рецептите има закодирано послание специално за нея което ще я заведе до истинският подарък, това ще бъде чиста лъжа която ще я накара да прочете поне два пъти книгата, след което ще дойде и моментът на осъзнаването, а именно подаръкът на промяната.

Ако търсите подарък за дама родила се като мъж, няма как да не спомена и този вариант, най-добрият подарък естествено ще бъде романтична вечеря на свещи с човек който я разбира.

И най-важното независимо какво изберете да подарите за осми март , най добрият вариант от всички остава червено цвете, ако искате да сте забавни купете 2, но не и ако дамата е възрастна – може да ви се разсърди.

Ако не сме отговорили на въпросът ви по-горе моля задайте го по-долу в формата за коментар и ще получите оригинално решение.


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.