неделя , 22 април 2018
Последно

Какъв подарък за мъж да избера?

Подарък за мъж

Трудно ви е да изберете подарък за мъж?

Тогава просто последвайте съветите ни! Ако изборът на подарък за мъж ви затруднява повече отколкото искате, тогава е време да погледнете по малко по-различен начин върху задачата. Аз също бих се питал „Какво би му харесало?“ , „От какво има нужда?“ ако не знаех отговора и други подобни въпроси които нито ще помогнат нито ще решат проблема. Сега е момента да спрете да си задавате тези въпроси!

Как да избера подарък за мъж?

Дори и да изглежда труден въпросът, решението е доста лесно особено ако вие сте мъж, изборът за подарък може да е много лесен.
Ами помислете и вие сте мъж нали?

От какво имате нужда в ежедневието и ви липсва това най-вероятно може да се превърне в страхотен подарък и за друг мъж. Аз лично всеки ден изпитвам глад в определен момент, а мъжете не обичат да са гладни това ви го гарантирам. В този ред на мисли защо не изберете една хубава кутия за обяд или „LunchBox“. Помислете си някой някога подарявал ли ви е такъв подарък, на мен не, а би ми била много полезна дори сега мисля да си купя.

Друг чудесен подарък за мъж особено в летните дни  би бил някой от свежите цитрусови парфюми които предлагаме и ние. Но ако все пак държите да е и практично, защо не подарите поставка за чаши в колата естествено ако колата на мъжа който искате да изненадате няма вече такъв аксесоар. Аксесоарите за кола са много добър избор за подарък понеже всички мъже обичат колите си, въпреки любовта на мъжа към половинката си, аксесоар за жена не би бил добър избор аналогично повярвайте ми.

Нещо което никой няма да очаква да му подарите, но е крайно ексцентрично и не бива да подарявате на човек със слаби нерви или далечен приятел. Този подарък става само за хора разбиращи хумора ви, които няма да ви се обидят. За да не ви държа в напрежение направо ще ви кажа какво е тайното оръжие. Този ексцентричен подарък за мъж е урна! Да правилно ме разбрахте урна в която се събира прахта след кремиране, възможно е и да се намери друго приложение но това е основното.  И ако случайно ви попитат за какво е, обяснете че въпреки че в момента дори и да не върши работа в далечен аспект е силно приложим подарък :) .

Ако все пак сте решили да зарадвате вашият познат с парфюм от нашият каталог просто натиснете подарък за мъж.


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.