понеделник , 23 април 2018
Последно

Нови маркови парфюми през декември

Изтичащата вече 2012-та година за пореден пътни зарадва с няколко нови предложения като за последно, за да има с какво да я запомним. Най-неочакваните маркови парфюми естествено идват от големите Европейски модни къщи. Естествено ние селектирахме новите предложения и ще ви представим само най значимите.

 

 

 

Първият парфюм идва от къщата на Cartier  и носи името L’Heure Vertueuse III .  Аромата е обявен като съвършеният избор подходящ за всички мъже за есента и зимата.

 

 

 

 

Следващото вълнуващо предложение идва от Valentino и носи името Valentina Acqua Floreale. Той е представен като чувствен и женствен, подходящ както за есента така и за пролетта, и да се надяваме ще е при нас за пролет 20113-та.

 

 

 

Следващият от новите маркови парфюми които ще завършат годината е J’Adore L’Absolu от Dior. Представен като зимният вариант на толкова известната серия дамски парфюми от Dior.  Очакваме го с нетърпение защото отзивите за него са повече от обикновено.

 

 

 

Armani Code Couture Edition е следващият страхотен парфюм от известната колекция на Италианската модна къща. Прокламиран като най-добрият зимен аромат на фирмата досега. Дано слуховете да са верни и на време да можем да се насладим на мистериозното ухание което ще донесе.

 

 

Това са най-известните маркови парфюми, които бяха лансирани през Декември месец преди края на 2012-та и началото на 2013-та година. Надяваме се новите аромати да пристигнат навреме, естествено колкото е възможно по бързо защото из известните европейски столици те вече са факт.


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.