неделя , 24 юни 2018
Последно

Маркови парфюми – Нови

Последно време не ми остава много време да пиша новини главно съм ангажирана с въвеждането на нови маркови парфюми, в крайна сметка този сайт е точно за това. Сега ще направя кратък обзор с включен снимков материал за последните маркови парфюми които сме включили в каталога си и такива които най-скоро време ще включим.

 

Днес видях че е излязъл един нов аромат -Boucheron Femme Eau de Parfum (2012) ароматът му е цветно-плодов.

 

 

 

Наскоро добавих два нови аромата от Paco Rabanne – 1 million Absolutelu Gold и Lady Million Absolutely Gold наследниците на оригиналните аромати от същата линия донесли голяма слава на модната къща.


Новият аромат от Trussardi който който се появи съвсем наскоро се казва Trussardi Delicate Rose.

 

 

 

 

 

 

 

И последният аромат за тази статия е Donna Karan Cashmere Mist Pearl Essence. Лансиран също наскоро като спомен за оригиналният парфюм от 1994-та година. Той е символ на духовността и красотата, създаден от дизайнери за дизайнери.

 

Това ще бъде всичко за днешният обзор за маркови парфюми от parfiumi bg надявам се съм ви показала интересни модели някой които са включени в нашият каталог други не  но скоро ще бъдат. Скоро пак ще има включване от мен а сега се насладате на оставащите мигове от прекрасното лято което за алост си отива.


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.