четвъртък , 20 септември 2018
Последно

Дамски парфюми които ще ви освежат през лято 2014

Това лято парфюмите които носят аромат на мистични нотки от ориента ще са сред най-популярните както при дамите така и при мъжете! Но нотките които са модерни през това лято не са просто ориенталски, а свежи толкова, че да не искате парфюм с други нотки!

През лято 2014-та година свежестта при почти всички парфюми идва от бели цветни нотки, подправки и плодове. Повечето композиции на новите парфюми лансирани за лятото носят подобни нотки, но сега сме ви подготвили списъка с 5-те най-свежи дамски парфюми лансирани през 2014-та година за лято 2014!

3-те дамски парфюма за лято 2014

Тези tri парфюма не са класирани подред, те са просто 3 от най-добрите ухания които можете да намерите изобщо това лято когато си търсите дамски парфюм. И като такива те покриват всички нужни характеристики, които най-добрите летни парфюми трябва да притежават, а именно да са свежи, различни, ненатрапчиви и да подчертават индивидуализма на всеки.

Escada-born-in-paradise

 

Списъкът започва с новият Escada Born in Paradise за дамите, който е и поредният 22-ри парфюм от колекцията. Ароматът му е много плодов и свеж изключително подходящ за по-младите момичета, за ползване през деня ежедневно.

Escada заложи на малко по-различна композиция това лятом въпреки че концепцията си остава същата, парфюмът предлага един невероятен микс от всевъзможни тропически плодове и ориенталски нотки.

Композицията на Escada Born in Paradise

Връхни: гуава, диня и зелена ябълка;
Сърдечни: ананас и кокос;
Базови: мускус, сандалово дърво и кедър.

Dior_Addict_Eau_de_Toilette

Следващият аромат е този на Dior Addict Eau de Toilette, за който не малко се говореше в началото на предният месец.

Той е свеж с прекрасни цветни и ориенталски нотки, просто Dior какво лошо можем да кажем за него! Подходящ е за младите и улегналите дами, за през деня и вечерта за пролетта и лятото.

Композицията на Dior Addict Eau de Toilette

Връхни: мандарина от сицилия;
Сърдечни: жасмин и нероли от Тунис;
Базови: ванилия и сандалово дърво;

Azzaro Chrome Limited Edition 2014

Третият парфюм който препоръчваме за това лято е Azzaro Chrome Limited Edition 2014, който е страхотен и свеж избор добър за всички мъже. Неговото ухание е малко пикантно, много свежо и достатъчно сладко но не в повече!

Една перфектна и балансирана композиция на която ще можете да се радвате само това лято, така че ако ви хареса ароматът му по-добре си купете поне 2 шишенца за да не съжалявате догодина когато тръгнете да го търсите по парфюмериите.

Композицията на Azzaro Chrome Limited Edition 2014

мандаринов портокал, розов пипер и ветивер.

Пределно ми е ясно че само 3 парфюма не могат да задоволят любопитството ви, но точно тези 3 парфюма са много добро начало, ако искате можете да видите още един списък с парфюми за дами!


Сподели статията в Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.